lørdag 3. januar 2009

Kommentarer

Har nå endret slik at man ikke trenger være registrert for å legge igjen kommentarer, men greit om det står navn, så jeg vet hvem det er.

Comments
You no longer need to be registered to leave comments, but pleace leave your name.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Linda og Endre.

Ville bare ønske dere et riktig godt nytt år. Her nede er også fjordene i ferd med å svøpes i is, og vi gleder oss over det. Håper alt går fint i samboerforholdet og ser frem til en tur innom når inspeksjonsturene begynner.

Lev vel.

Petter Politi

Anonym sa...

Hei Linda:)
En stor Nyttårshilsen fra Knut & Nemi på Rognmoen,Målselv Troms:)
Ha en fortsatt trivelig tid i Mushamna.

Klem Knut

Anonym sa...

Hei til dere på Mushamna! Følger med på bloggen deres, interessant. Ønsker dere et riktig Godt Nyttår og et fremdeles fint opphold på Mushamna! Edny og Karl-Erik i Kaupanger

Anonym sa...

Hei Linda!
Sender deg en hilsen fra en annen utpost Jan Mayen. Jobber her i vinter, har permisjon fra Lonyearbyen sykehus fram til sommeren. Dette er en enkel tilværelse i forhold til ditt liv på Mushamna. Vi er 18 stk som tibringer all tid i sammen. Det er godt å komme seg på hyttetur i helgene, men vi trives godt samme og har det bra. Men jeg misunner deg nesten, kunne virkelig tenke meg å "gå i dine fotspor". Flere her følger med på bloggen, dette er intressant og spennende lesing for polarfolk som har jobbet både på Bjørnøya, Hopen og Svalbard.

Du kan følge med på vår side www.jan-mayen.no

Ønsker dere godt nytt år og lykke til videre.

Hilsen Kristin Fossum