mandag 31. desember 2012

Svalbardjul

Venuspassasjen på etterskudd
Jul i Longyearbyen ble av det snørrete slaget. Tok sjuklinger inntok sofaen anføttes - og stønnet over hver sin forbigående plage. Viruscocktailen fra nieser og nevøer i sør gjorde sitt inntog i kropper med lite motstandskraft mot mangfoldet. Det var bare å gi seg over. For min del hadde besøk i heimer og butikker med dyriske julestjerner allerede gjort sitt utslag på allergi og årets julesjuke. Det hele ballet på seg og
Drømmen om dagstur til Trollsteinen i måneskinn ble erstattet av legebesøk og penicillinkur mot bihulebetennelse. Jeg orket ikke en gang å ta fram stativet for å ta bilder av Longyearbyen i jyuledrakt og Venus idet den passerte månen. Men vi kom oss til Svea og hanglet oss på jobb. Og det fine er at kroppen fighter virus. Vi blir nok friske til neste år!
Jul  og legebesøk i Longyearbyen
Sveareise
Jobb på høymørk dag
Hundegården i Svea
Sveamåne

Xmas at Svalbard
Beautiful moonshine and fresh snow in the dark season at Svalbard. But we were both sick due viruses and allergic reactions from the popular christmas flower in Norway. But we managed to get well enough so we could go to work in Svea the 26th of December.
Lageret

Ingen kommentarer: